Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala protagonista d'un curs de fotografia online d'abast internacional

26 . Gen, 2011 a les 13:30 | 00:02:02
2465 reproduccions
L'Ametlla de Mar compta amb una costa amb una gran riquesa natural però, també, amb una fauna molt diversa. Aquest és un dels motius pels quals José Benito Ruiz , un prestigiós fotògraf espanyol de natura, va escollir l'Ametlla per mostrar com realitzar fotografies d'alta velocitat i en moviment. Aquest és el títol de la sessió dels curs online ,Un año de fotografia, que Benito, i tres professionals més de la fotografia, van enregistrar el passat dilluns. Els curs l'organitza la CAM (Caja del Mediterráneo).
Els fotògrafs varen embarcar-se a una barca d'arrossegament i van navegar per la costa a la captura d'aquestes imatges que es mostraran a través del curs. Benito  ha guanyat diversos premis internacionals com el  Premi honorífic Hombre y Naturaleza. "Ángel Blanco", al 2009, i el mateix any va guanyar el concurs ASFERICO del Highly commended, Categoria Paisatge. A més, ha estat jurat del concurs FOTOCAM 2010 i del ASFERICO 2010; d'abast internacional.


José Benito explica les claus de la sessió que van gravar: "Hem vingut a gravar un vídeo on es mostra com fer fotografies en moviment amb aus com les gavines. Llavors el que volem es mostrar com combinar la fotografia d'alta velocitat amb la configuració de la càmera. És a dir, com configurar la càmera perquè l'enfocament sigui selectiu, per una banda, i de l'altra, com la càmera ha d'anar canviant el punt d'enfocament."


Aquest curs es segueix a través d'Internet a nivell internacional i, per tant, la bellesa de l'entorn i les aus que habiten a la costa calera arribaran a desenes d'usuaris de tot el món. El curs consta de quaranta-quatre sessions que es visualitzen online cada divendres de cinc a nou del vespre a www.tucamon.com/directe.


respostes a "La Cala protagonista d'un curs de fotografia on..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007