Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El 22è Concurs de fotografia Naturalista de Girona premia Xavier Solé

12 . Gen, 2010 a les 15:35
2698 reproduccions
Xavier Solé i Guimerà, tècnic de Medi Ambient a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar és un confés amant de la fotografia i la naturalesa. En un hàbitat en el qual se sent com peix a l'aigua, Solé recorre cada cap de setmana les Terres de l'Ebre i, en concret, el terme de la Cala buscant la imatge que val més que mil paraules.
Ara, després de prop de 8 anys i moltes fotografies ha estat premiat el seu esforç. Al 22è Concurs de Fotografia Naturalista de Girona, dins la categoria de foto denúncia es va guardonar a Xavier Solé amb el primer premi. Solé amb la imatge titulada "la mort d'un tità" va obtenir 300 euros, un diploma i el reconeixement de la resta de concursants. En aquesta edició del concurs s'han presentat prop de 1.300 fotografies.
Els premis es van lliurar el passat 12 de desembre en el marc de la Fira Eco.sí on van assistir un centenar de persones. Les fotografies guanyadores es van exposar durant vint dies al Centre Cultural la Merçè de Girona.

Xavier Solé creu que "guanyar un premi sempre és un reconeixement. Reconeixement a la feina, al temps invertit. També és una forma de fer currículum i sempre és benvingut". "La fotografia va començar sent un hobbie i ara s'ha convertit en un passió" explica Solé. I és que aquest calero de 28 anys es mostra fascinat per l'art de la captura de les imatges que tot i que avui dia és un camp digitalitzat no ha perdut l'essència màgica.
Una de les fites de futur que s'ha marcat Solé és donar a llum un projecte amb imatges de la Cala. El fotògraf calero compta amb prop de 40.000 imatges de l'Ametlla de Mar.


respostes a "El 22è Concurs de fotografia Naturalista de Gir..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007