Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

03 . Ago, 2010 a les 12:55
2206 reproduccions
Obrim la nostra informació local amb l'actualitat medi ambiental perquè l'Ametlla ha rebut el distintiu Platges Verdes per a les platges de Torrent del Pi i Santes Creus que atorga per primer cop l'entitat GETE-Ecologistes en Acció. A Tortosa, l'alcalde Ferran Bel critica la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre qualificant la seva tasca de 'millorable'. I els opositors al cementiri nuclear d'Ascó segueixen amb les seves protestes. Ara reclamen al PSC i a CiU que mantinguin el seu compromís en contra. Després tornem a Tortosa per informar-vos que la UTE entre Aigües de Catalunya, Aigües de València i Comsa Emte controlarà el 49% de l'empresa d'aigües municipal. Per últim, per tancar el bloc comarcal anem a Deltebre perquè el municipi cedeix un edifici per al futur museu del Carrilet. I per tancar el butlletí, us donarem la informació del que va ser el torneig de volei-platja 2x2 en la seva setena edició celebrada com sempre a la platja de Sant Jordi.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 119
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007