Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

25 . Ago, 2010 a les 12:40
1870 reproduccions
El butlletí d'aquest dimecres 25 d'agost arrenca amb les primeres valoracions que des de la regidoria de Governació s'han fet respecte al Pla de Mobilitat i la seguretat d'aquest estiu 2010. Tot i que encara no s'ha acabat la temporada alta, aquestes xifres són ja un indicatiu més que fiable sobre els resultats que han donat les accions del govern municipal respecte a aquestes dues qüestions. Pel que fa a la informació comarcal, hem sabut que a les Terres de l'Ebre el nou curs escolar comença amb un miler d'alumnes més que l'any passat. I a Riba-roja, com a molts altres pobles de l'Ebre estan de festa. Homenatgen a Sant Bartomeu i ho fan amb jotes, curses i ball de coques. També estan de celebració a Vinebre amb activitats de les que destaquen la nit de narrativa, la cursa pedestre i el ball de nit. A Tortosa, s'organitza el vuitè festival l'Ebre, Terra de Vent que ret tribut a la República Dominicana i Alcanyís. A Móra, la plaça de la Cultura acull l'homenatge als avis del municipi i, a Gandesa, el Consell Comarcal de la Terra Alta presenta a la Lleva del Biberó com a candidata al Príncep d'Astúries. I Vandellòs i l'Hospitalet volen potenciar la seva bellesa paisatgística amb l'edició d'un tríptic amb una dotzena de rutes de senderisme. Per últim, tanquem el bloc comarcal informant-vos que el pagesos del Baix Ebre i el Montsià afronten l'inici de la campanya amb preus que no cobreixen els costos.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 714,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007