Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí Informatiu

24 . Set, 2010 a les 13:25
per otomas a Les notícies
1953 reproduccions
En el nostre informatiu que correspon a divendres, 24 de setembre de 2010 sortim amb la notícia que La Cala decideix ja té enllestit el calendari d'actuacions i accions prèvies a la consulta popular per la independència del 12 d'octubre. Seguim a La Cala perquè l'associació d'empresaris local Asemar organitza la quarta edició de Botigues al carrer.
A comarques, la Coordinadora Anticementiri Nuclear convoca un tall de carretera a Ascó aquest diumenge, ERC celebra un vermut anticementiri amb Joan Puigcercós a Miravet aquest diumenge i el contrapunt el posa el teixit empresarial de la comarca i de la demarcació que avala els avantatges estratègics d'Ascó. A Amposta, el TAC de l'hospital evitarà 2.500 desplaçaments i, d'altra banda, una persona ha resultat ferida aquest divendres en un accident a la N-340. Seguim endavant perquè el CCBE reparteix més de 370.000 euros en ajuts escolars. Per últim, als esports, parlem de la pedalada de diumenge pel canvi climàtic i que el primer equip juga a Santa Bàrbara en la tercera jornada de lliga.


respostes a "Butlletí Informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 258
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007