Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

09 . Jul, 2010 a les 12:56
2591 reproduccions
L'últim butlletí de la setmana obre amb la informació sobre els dispositiu de seguretat que policia local i mossos han preparat per a aquest estiu. A comarques, el tema recurrent de l'actualitat és la Llei de Vegueries. D'una banda, Lluís Salvadó, delegat del govern a l'Ebre, compara el paper de CIU amb aquesta llei amb el del PP amb l'estatut. D'altra, el secretari general d'UDC culpa ERC de fer bandera d'una llei que té un recorregut 0, i també l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, diu la seva. És contrari a una llei de vegueries que només permeti canviar el nom de les quatre províncies. I tanquem la informació comarcal a Sant Carles de la Ràpita on el conseller d'Agricultura, Joaquim Llena, ha posat la primera pedra de l'ampliació de l'IRTA de la Ràpita que duplicarà la capacitat de les instal·lacions. Per últim, als esports, us parlem de la 12ena edició del torneig de futbol-platja júnior que té lloc dissabte a la platja de Pixa-vaques.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 65
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007