Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

28 . Jul, 2010 a les 12:00
2334 reproduccions
El butlletí de dimecres surt amb una de les noves propostes que trobem a l'Ametlla de Mar, la pràctica del pàdel, un esport relativament jove que cada vegada compta amb més aficionats i que va adreçat a tota la família. Per conèixer-lo millor, aquesta tarda hi ha classes gratuïtes per a nens i nenes, dones i homes a les pistes de pàdel del complex esportiu de La Cala. I seguim amb la informació comarcal que encetem amb les notícies polítiques perquè el Parlament aprova la Llei de vegueries, que preveu la nova organització territorial de Catalunya. Al respecte, el delegat del Govern sosté que la llei aprovada no barra el pas a la creació de la vegueria de l'Ebre. I més coses, un altre accident. El camioner mort aquest dimarts a l'AP-7, a l'alçada d'Ulldecona, era veí de València. A Tortosa, Adif retira la catenària dels terrenys de l'estació i a la Terra Alta, quatre recintes ferroviaris esdevindran centres d'informació turística al voltant del Parc dels Ports. Per últim, us informem que Caixa Catalunya, Tarragona i Manresa no acudiran de nou al Fons de Reordenació Bancària per recapitalitzar-se.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,31 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007