Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola Sant Jordi impulsarà un projecte per a la detecció i prevenció de casos d'assetjament

13 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1526 reproduccions
L'Escola Sant Jordi va començar ahir el nou curs escolar 2017-2018 amb 540 alumnes i amb nous projectes i objectius. Entre els objectius de l'escola hi ha el de seguir millorant els resultats educatius i competències bàsiques com ara la competència comunicativa i lingüística i matemàtica.

A més, un altre objectiu marcat pel nou curs és fomentar la convivència i promoure la implicació de les famílies amb el centre, és per això que aquest any, l'Escola Sant Jordi formarà part d'un projecte de nova creació anomenat Prou Bulling, per a la detecció i prevenció de casos d'assetjament.

Entre les novetats d'aquest any, també destaca la formació de la direcció sobre protocols de detecció de conductes de radicalització, que podria ampliar-se en un futur a tot el personal docent. A més de l'ampliació del Pla Integral de Llengües Estrangeres i dels projectes de plurilingüisme. 

En aquest sentit, l'Escola consolida la plàstica en llengua anglesa al Cicle Inicial, i per tant des de 1r a 6è de primària, exceptuant els alumnes de 5è que donen l'assignatura en francès. L'experimentació de l'Àrea de Medi Natural també és en anglès a 5è i 6è i aquest any, es compartirà amb l'Institut una auxiliar de conversa en francès. 

Altres projectes amb els quals està treballant l'Escola, són l'impuls a la lectura, el Tractament Integral de Llengües així com també els escacs, l'ensenyament del qual aquest any s'amplia a 5è, de tal manera que hi estaran implicats tots els cursos de l'Escola, excepte 6è de primària.

Les noves tecnologies també hi són cada cop més presents. I és que el centre posarà en marxa un nou canal de comunicació entre el centre i les famílies a través d'una aplicació per a telèfon mòbil, que complementarà la informació que es pot obtenir a través del web www.escolasantjordi.net. 

La directora de l'Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, ha explicat que aquest nou canal «es tracta d'una comunicació immediata, doncs tots portem el mòbil a la butxaca i una altra raó és l'estalvi de paper, ja que hem de pensar que som un centre de 540 alumnes. Imaginem-nos quina quantitat de paper ens podríem estalviar en circulars que en moltes ocasions s'acumulen a les motxilles dels alumnes sense arribar al destinatari. Farem la prova, ho explicarem molt bé. És una aplicació fàcil i intuïtiva per a les famílies».

Des del centre s'ha reiterat la prohibició i coordinació entre centres, per tal de sancionar la presència sense permís i fora de l'horari lectiu de les instal·lacions del centre.


respostes a "L'Escola Sant Jordi impulsarà un projecte per a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007