Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

05 . Mai, 2010 a les 12:11
2424 reproduccions
El nostre butlletí local obre avui amb la notícia de l'adjudicació provisional del contracte de constitució d'un dret de superfície per a la construcció i conservació d'una residència assistida i centre de dia per a la gent gran a L'Ametlla de Mar. Això vol dir que d'aquí a un any ja tindrem l'esperada, i necessària, residència d'avis. A comarques, seguim amb la informació política i la polèmica sobre les vegueries. Ara ERC acusa a CIU de voler frenar la vegueria de l'Ebre posant entrebancs a la llei del Govern, També destaca al bloc comarcal que el bomber supervivent d'Horta, Josep Pallàs, ha rebut la medalla Francesc Macià de mans del president Montilla, la mobilització de la plantilla de treballadors d'Indo a Tortosa per evitar el tancament de la fàbrica i que l'atur ha baixat de 1683 persones a l'abril a la demarcació de Tarragona.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007