Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'habilita una zona d'aparcament públic a les instal·lacions portuàries

05 . Ago, 2011 a les 12:11 | 00:01:23
per gfigueres a La notícia del dia
1866 reproduccions
L'aparcament privat de la Confraria de Pescadors, zona més pròxima al port pesquer de l'Ametlla de Mar i al Club Nàutic, disposarà al llarg del més d'agost i només de manera ocasional, d'un nou aparcament públic amb cabuda per a 40 vehicles. L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha rebut el permís de la Confraria de Pescadors per tal que, durant un període del dia, pugui ser utilitzada per aparcar vehicles.

D'aquesta manera es dóna sortida a la demanda de llocs d'aparcament en una zona amb una important oferta del sector de la restauració, cosa que en moltes ocasions i sobretot durant el mes d'agost, acaba provocant seriosos problemes de mobilitat.

Rubén Lallana, regidor de Governació, explicava que "és només una mesura provisional. A l'estiu la gent que va als restaurants es molta i a l'agost es fa difícil acaparar els vehicles que per comoditat aparquen en aquella zona, provocant problemes de mobilitat. Agraïm a la Confraria la seva col·laboració amb les necessitats del poble i la seva complicitat desinteressada".

L'aparcament a les instal·lacions portuàries es podrà fer entre les 19h i 1h de la nit a diari, i fins a les 2h en caps de setmana. L'Ajuntament hi ubicarà una persona del Pla d'ocupació que vigilarà la zona i oferirà informació sobre la mateixa a la zona del port.


respostes a "S'habilita una zona d'aparcament públic a les i..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 195
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007