Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

4 morts a la 340

09 . Set, 2015 a les 15:37
per fcallau a La notícia del dia
1896 reproduccions
Quatre morts i un ferit greu en dos accidents de trànsit a la N-340 al Perelló
Els alcaldes de la zona es tornen a mobilitzar reclamant la gratuïtat de l'AP-7 i la continuïtat de l'autovia A-7

Tres persones van morir i una més va resultar ferida greu en el xoc frontal entre dos camions que va tenir lloc dilluns a la tarda al Perelló, a la N-340. Al sinistre també s'hi va veure implicat un turisme. Les tres víctimes són els conductors dels respectius camions, i un dels ocupants del cotxe, veí del Perelló de 65 anys, després d'haver estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Reus en estat crític, va morir poc després. L'altre ferit, també veí del Perelló,  va ser traslladat en ambulància a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. El xoc va causar un incendi que va cremar completament els dos camions i també va afectar un garrofer del marge de la carretera i una part de zona forestal. Els bombers hi van enviar vuit dotacions.
Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de sis de la tarda. Per causes que s'investiguen, dos camions que circulaven pel quilòmetre 1.102 de la carretera N-340 van xocar de cara. Al mateix accident s'hi va veure involucrat un automòbil.
El xoc i l'incendi posterior van obligar a tallar completament la via, que a altes hores de la nit seguia inhabilitada. El Servei Català del Trànsit va informar que els Mossos d'Esquadra desviaven els vehicles que circulen per aquesta via cap a l'autopista AP-7.
Malauradament, la casualitat va fer que dimecres a primera hora del matí es produís un altre accident mortal a la N-340 al seu pas pel Perelló, concretament al quilòmetre 1.108. En aquest accident, que  es va produir després que un turisme i un camió xoquessin frontalment, va perdre la vida el conductor del turisme, mentre que el conductor del camió va quedar il·lès.
Es dóna la circumstància que aquest any s'han produït el doble de morts per accident de trànsit que l'any passat en el tram de la N-340 que transcorre per territori ebrenc. Aquest fet ha tornat a posar de manifest el malestar dels alcaldes de les poblacions afectades, que segueixen treballant en l'articulació d'estratègies comunes per reivindicar la gratuïtat de la AP-7 i l'acceleració del tram de l'A-7 entre l'Ametlla de Mar i La Jana, encara per construir. En aquest sentit Jordi Gaseni, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ha explicat que "la gent està cansada d'exposar-se tant i  que hagi un risc tan elevat de tenir accidents mortals en una Nacional 340 que està sobresaturada de trànsit de camions, i més tenint com tenim l'autovia que ens arriba al límit amb el terme de l'Hospitalet. Hem de canviar això, hem de reclamar a l'Estat que atengui les nostres peticions, doncs ja fa molts anys que hi ha un acord per a què aquesta autovia continuï per les Terres de l'Ebre".
Gaseni va insistir en què, "la gent està farta de veure com s'inverteix en infraestructures viàries, AVES, autovies per tot l'Estat espanyol que estan buides i que, en canvi, allí on hi ha mancances que són evidents, hi ha excés de trànsit ja que lliga tot el Mediterrani, haguem d'estar d'aquesta manera".
Dijous hi ha prevista una reunió a l'Ajuntament del Perelló en la que hi seran els alcaldes d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, Tortosa, l'Aldea, Camarles, l'Ampolla, el Perelló i l'Ametlla de Mar i on es consensuaran mesures de pressió i reivindicació.


respostes a "4 morts a la 340"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 125
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007