Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La 16ena edició dels fideus rossejats s'ajorna per l'estatut

07 . Jul, 2010 a les 13:02 | 00:01:29
per otomas a La notícia del dia
2399 reproduccions
L'ajuntament de l'Ametlla de Mar ha decidit ajornar la diada dels fideus rossejats. La jornada estava organitzada fa molts mesos i, per tant, aquesta decisió de postergar-la, sens dubte, obeeix a un motiu important. Antoni Montagut, regidor de Turisme, ens ho explica. "Aquest any s'ha donat la situació en que el mateix dia 10 hi havia organitzada des de feia mesos una manifestació per Òmnium cultural, molt abans que es produís la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'estatut de Catalunya i dona la coincidència que el mateix dia 10 hi havia les dues coses. D'una banda, la manifestació a Barcelona i, d'una altra, la diada dels fideus rossejats. Entenem que en el moments que vivim hi ha prioritats, i vam decidir, primer suspendre-la per decidir quin dia la podíem fer i, després, vam trobar convenient fer-la a la setmana següent per poder afegir-nos a la manifestació de Barcelona". A grans trets, com sabeu, la manifestació té la seva raó de ser per la retallada a l'estatut i en demanda de respecte a la voluntat del poble català.

Nova feina de promoció

El canvi en la data suposa que s'ha de tornar a fer tota la feina de promoció per fer-ho saber a tothom. És una diada coneguda arreu la comarca i en la que moltíssima gent ve a fer els tastos de fideus. A banda de ser esperada també pels estiuejants fixos que venen any rere any a La Cala. Tanmateix s'ha hagut d'avisar als participants. A alguns d'ells no els és possible prendre part al concurs per la impossibilitat de encaixar la nova data amb altres activitats. Aquestes baixes han servit, però, perquè algunes persones que es van quedar en llista d'espera per fer els seus fideus, ara sí poden participar-hi.

Crida a la participació
Evidentment, l'ajuntament, en ajornar la diada, està animant a tothom que pugui perquè hi vagi. També recolza iniciatives en aquest sentit com la de la plataforma La Cala decideix que posarà a disposició dels ciutadans alguns autocars perquè puguin desplaçar-se a la Ciutat Comtal.


respostes a "La 16ena edició dels fideus rossejats s'ajorna ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007