Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La tonyina roja Balfegó entra a les cuines de Madrid Fusión de la mà del xef calero Marc Miró

24 . Gen, 2017 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
2521 reproduccions
Aquests dies s'està celebrant a la capital espanyola una nova edició de Madrid Fusión, la cita anual amb grans cuiners arribats de tot el món i amb les empreses referència del sector gastronòmic. Entre els presents hi ha el grup tonyinaire calero Balfegó, que ha portat la tonyina roja del Mediterrani a la trobada.

Aquest dilluns, el xef calero Marc Miró acompanyat pel xef japonès Hideki Masushita van realitzar, a l'espai polivalent de Madrid Fusión, un mà a mà culinari amb dues visions diferents de la tonyina: d'una banda la cuina japonesa i de l'altra la mediterrània. Per aquest dimarts i a l'auditori principal, la tonyina roja Balfegó serà protagonista amb la ponència ‘El millor sushi del món', a càrrec de Takayuki Otani.

«El nostre objectiu és donar a conèixer totes les parts de la tonyina» explica el copropietari del Grup Balfegó, Pere Vicent Balfegó, «i que tampoc s'hagi d'encaixar la tonyina només dins la cuina japonesa, per això hem mostrat una cuina més mediterrània, treballant amb parts que no són habituals com podria ser el paladar». En l'espai gastronòmic per excel·lència a l'Estat espanyol, el grup participa com a patrocinador principal amb un estand de degustacions.


respostes a "La tonyina roja Balfegó entra a les cuines de M..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 470,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 184
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007