Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un mar de música per cloure el curs a l'EMMA

23 . Jun, 2010 a les 15:05 | 00:02:46
per gfigueres a La notícia del dia
2622 reproduccions
L'Escola Municipal de Música (EMMA) va celebrar dissabte 19 de juny la 4ª edició del concert final de curs. Una hora i mitja de música que sens dubte no va deixar indiferent als que hi van assistir. El programa va ser el següent: el conjunt instrumental infantil de l'EMMA va tocar Engeguem motors i Marxa del coronel Bogey, l'aula de trombó, bombardí i tuba va tocar La Bamba, els alumnes de trompeta, Denís Sales i Oriol Comes van interpretar Head for heights, l'aula de trompa van tocar Corumbà i Duo de San Petersburgo, els alumnes de l'aula de percussió, Maria París i Àlex Núñez es van encarregar de les peces Estudi de Caixa i Estudi de Timbals respectivament, l'aula de sensibilització nivells 1 i 2 van representar el conte de Gessamí Margalef El mollet de color roig amb música tradicional catalana i supermúsics, l'aula de flauta va tocar Oblivion, Cinema Paradís i La família Adams, els alumnes de l'aula de guitarra van sortir amb les peces Cala Forn, interpretada per Bartolomé Merino i Pepe Bueno, i Sincopat i Sant Miquel, les dues que va tocar Arnau Figueres.

Més aules, més música
I el concert va continuar amb l'actuació de l'aula de percussió, Joan Gregori va interpretar Estudi de Caixa i Salomé París Oberture Wiliam i Encore Jazz. Després va ser el torn de l'aula d'oboè i fagot. Minuet de Kussler va ser el tema triat per Marina Roca, Ester Velasco, Salomé París i Laura Villar. L'aula de clarinet va interpretar Minuet de Mozart, la de llenguatge d'adults una cançó tradicional africana, Sama Doom Janga, la de saxo, The Simpson's Theme i, per últim, l'aula de coral, banda nivell mig i sensibilització 3, van interpretar El cargol Mifasol de Ferrer Ferran. Gessami Margalef, directora de l'EMMA, estava molt feliç en finalitzar aquesta mostra del treball que es fa a l'escola. "Els xiquets venen aquí a estudiar. Però la música no només són quaderns de pentagrames, estar a classe davant del professor o estudiar a casa. Un músic estudia i toca per ser escoltat. Penso que aquests festivals de final de curs després d'un any de treball són molt positius. Aquest ha anat molt bé. El públic estava molt receptiu i la sala plena. Això vol dir que tot va bé. Només he de dir gràcies a tothom". Ara només resta esperar un estiu que també arriba ple de música a l'escola i seguir preparant el curs 2010-11.


respostes a "Un mar de música per cloure el curs a l'EMMA"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,65 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 40
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007