Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Desfilada de moda infantil al poliesportiu

04 . Mai, 2010 a les 13:32
1009 reproduccions
Diumenge 2 de maig, l'AMPA de la Llar d'Infants amb la col·laboració de les botigues Ta-Xan, Xivarri i Esports Alex, va organitzar novament una desfilada de moda infantil al poliesportiu municipal Galetet per recaptar fons per a la llar d'infants. A la desfilada de roba de temporada, cotxets de nadons i vestits de comunió que va durar una hora, van participar nens i nenes des de quatre mesos fins a onze anys. Els menuts i menudes es van comportar com a autèntics professionals de la passarel·la, passejant-se per ella amb molta gràcia al ritme de la música.

Preu molt assequible
El preu de l'entrada per veure la desfilada de moda era de dos euros que donaven dret a participar en un sorteig d'una nit d'hotel a Andorra. També es va sortejar entre els assistents dos entrades a Caldea, premi que va quedar desert del sorteig de Nadal que també va fer l'AMPA de la Llar d'infants Xerinola.


respostes a "Desfilada de moda infantil al poliesportiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007