Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

18 . Jun, 2010 a les 12:22
2014 reproduccions
- L'escola municipal de música comunica que pel proper dissabte dia 19, a les 19:00h,   a la sala, hi haurà  l'audició de final de curs de l'EMMA.

- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar comunica que a partir d'aquest divendres 18 de juny a les sis del matí entrarà en vigència el canvi de sentit de circulació del carrer Jacint Verdaguer. es per això que es demana la màxima atenció i el màxim compliment amb les senyals de transit.


- L'Ajuntament de l'Ametlla de mar invita al poble en general a la inaguració de l'aparcament soterrani de les escoles velles, que tindrà lloc aquest dissabte 19 de juny a les sis de la tarda.

- El Patronat de Turisme de l'Ametlla de mar informa que les visites guiades a les fortificacions per aquest cap de setmana estan previstes per aquest dissabte 19 de juny a les 13.00h i 16.00h. Prèvia inscripció a l'oficina de turisme.

- Divendres, dia 18 de juny, a partir de les 17.30h es podrà visitar el veler Santa Eulàlia que estarà atracat al port . Aquest veler  fa la ruta de l'aniversari de Thalassa, i visita diferents ports de Catalunya.

- L'Ampa de l'IES Mare de Déu de la Candelera amb la col·laboració de pares i mares i alumnes de tercer d'eso, organitzen per divendres dia 18 de juny, la festa de fi de curs. El preu del sopar més el concert de Miquel del roig és de 9 € per persona. Les entrades estan a la venta a la cantina del centre  o  alumnes de tercer.

- Calacultura comunica  que aquest dissabte 19 de juny a les 22:30 h tindrà lloc l'acte de lliurament del premi nit de poesia al carrer amb la col·laboració de la regidoria de cultura . Intervindran els rapsodes Helena Tarragó i Salvador Forès, que amenitzarant l'acte amb la interpretació de poemes de diversos autors reconeguts.

- La regidoria de festes comunica que la pel·lícula en cartellera per divendres, 18 de juny, a les 22:30 h a la sala de la societat és: "Sólo ellos ".
Recordem que aquest divendres és l'últim de la temporada de cine a la sala.
a partir del 15 de juliol, podreu gaudir del cinema a la fresca, a la plaça del mercat del mercat.

- La societat esportiva i recreativa de l'Ametlla de mar comunica que la sessió de ball d'aquest dissabte 19 de juny estarà amenitzada pel Grup mediterrani  a partir de les onze i mitja de la nit.

- L'Àrea municipal d'esports comunica que a partir del 21 de juny  inscripcions de les activitats d'estiu estan obertes al públic en general. Places limitades.

- La societat de caça "la cala", comunica què  el proper dia 19 de juny es celebrarà el campionat territorial de Sant Hubert 2010, qui vulgui participar ha d'anar a les 7h del matí al coto de pons de calafat. La documentació que s'ha de portar és la següent:
· Loe - cartilla sanitària gos
· Tarjeta federativa
· Seguro
·Llicència caça
· Permís armes
· Societat
· Fotocòpia DNI
El preu de l'inscripció serà de 35'00€. Tant la documentació com l'inscripció es tindrà que portar el mateix dia del campionat.


- La regidoria de festes de l'ajuntament de l'Ametlla de mar organitza pel  dimecres 23 de juny la revetlla de Sant Joan amb la col·laboració del Club Nàutic :
A les 21:00 h correfoc amb els Dimonis de Rasquera ( concentració a l'oficina de Turisme de l'estació).
A les 21:30 h Foguera a la platja de l'Alguer.
I a partir de les dotze de la nit ball al Club Nàutic amb el grup Maram's, coca i cava.


-Telèfon CAP (centre d'assistència primària)  977 49 35 14   /  977 49 38 49 Cap provisional  al  carrer d'hort d'Albacar, a Ribes Altes, al costat del CEIP Sant Jordi.
-Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals) .
-Farmàcia de guàrdia fins el 18 de juny serà la farmàcia d'Agustí Aytés. I del 19 fins el 25 de juny  Joana Pedrola.


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 192
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007