Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les llums tornen a la mar amb la sensació de viure un déjà vu

07 . Mar, 2014 a les 12:52
per gfigueres a La notícia del dia
2994 reproduccions
Les llums de l'Ametlla de Mar fa uns dies que han tornat a la mar. I des de la Confraria de Pescadors, el Patró Major, Janet Llambrich fa balanç. Un balanç que segons Llambrich desafortunadament torna a ser negatiu. I és que després dos mesos d'aturada biològica la situació és repeteix; les barques d'encerclament del peix blau s'han de desplaçar davant de la costa nord tarragonina per poder trobar peix ja que davant de la Cala no en troben. A més, continua havent escassetat de sardina. Per tant, la majoria de captures són de seitó, amb unes talles mínimes.
"Des de pràcticament el primer dia que les barques han hagut de marxar cap a Torredembarra i més amunt perquè aquí no troben peix. Per aquest motiu les barques van a vendre a Tarragona i no a la Cala amb les conseqüències que això suposa per a  la nostra confraria" subratlla Janet Llambrich, Patró Major de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar.
Un altre dels esculls dels sector és el preu del petroli. Per aquest motiu Llambrich explica que compren que  des del punt de vista dels pescadors i els patrons no es pot assumir la despesa que suposa en petroli pescar davant de la costa de Torredembarra i Tarragona i tornar a vendre a la Cala per tornar a marxar a la nit. "És insostenible" afirma Janet Llambrich.


respostes a "Les llums tornen a la mar amb la sensació de vi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 643,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 25
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007