Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els comerciants d'Asemar treuen els taulells al carrer

30 . Mar, 2011 a les 13:35 | 00:01:30
2027 reproduccions
La Plaça Nova de l'Ametlla de Mar va ser el marc, el passat dissabte 12 de març, d'una nova edició de Taulells al carrer.  Comerciants de l'Associació d'Empresaris de l'Ametlla de Mar (Asemar) van apropar els seus productes als vianants a través d'aquesta iniciativa que arribava a la cinquena edició. I és que tot i que fa tres anys que es realitza es duu a terme dues vegades a l'any, una al setembre i l'altra al març.

Roba, sabates, bijuteria, llenceria, i molts altres productes són els que es van poder adquirir de deu del matí fins quasi les vuit del vespre. Els preus dels productes eren ajustats ja que es tracta d'articles que els comercials tenen en estoc. I és que Taulells al carrer té com objectiu promocionar el comerç local, i sobretot, en els temps de crisi actual.

Mercedes Encinas, membre d'ASEMAR: " És una iniciativa positiva pels comerciants de L'Ametlla. L'associació intenta fer dos campanyes a l'any, aquesta i una al setembre, per incentivar el comerç local. "

Tots els que van comprar algun article en aquest mercat al carrer van entrar a participar al sorteig del Fardell de Candelera. Un fardell amb diversos productes provinents dels prop de quinze comerços participants.

Taulells al carrer és una de les diverses iniciatives que es duen a terme des d'Asemar durant tot l'any per tal de dinamitzar el comerç local.


respostes a "Els comerciants d'Asemar treuen els taulells al..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 700,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 181
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007