Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comerços de l'Ametlla treuen els seus productes al carrer

26 . Jul, 2013 a les 11:04
per gfigueres a La notícia del dia
2074 reproduccions
Diversos comerços de l'Ametlla de Mar, amb el suport de la Regidoria de Comerç, i la regidoria de Turisme de l'Ajuntament, no es vol quedar de braços plegats davant el context de crisi actual. Per aquest motiu han posat fil a l'agulla per impulsar el comerç de proximitat. Així, aquest divendres al vespre, diversos comerços, entre ells París Pastó, Taty's, Tabacs Casa la Valenciana, Casa Ballesteros, Sports Àlex, i Casa Creixenti realitzen una nova edició de fora stock. Per tant, tothom que passegi pel nucli urbà del municipi podrà realitzar les seves compres en aquests comerços que treuen els seus productes al carrer per tal d'apropar-los a possibles clients i donar vida al cor comercial de la Cala.
"Des dels comerços volem agrair el suport de la Regidoria de Comerç i la de Turisme perquè han col·laborat amb nosaltres per tal de poder tirar endavant iniciatives de promoció del comerç com aquestes", explica Mercè Encinas, des de París Pastó.
Aquesta iniciativa es repetirà el proper 16 d'agost. A més, recordar que tots els dijous i divendres diversos comerços de la localitat no abaixen la reixa i tindran obert al públic fins a la mitjanit. Una proposta que segons Mercè Encinas està començant, i per tant, "és necessari que tots els comerços facin pinya i col·laborin per tal que les nits d'estiu tinguin una proposta diferent". Aquesta activitat tindrà lloc al llarg del mes de juliol i agost.


respostes a "Comerços de l'Ametlla treuen els seus productes..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 671,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007