Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Obertura nocturna de comerços durant l'Agost

10 . Ago, 2012 a les 11:15
per gfigueres a La notícia del dia
2002 reproduccions
Des de l'Associació d'Empresaris de l'Ametlla de Mar (Asemar) s'ha posat en marxa una nova iniciativa per dinamitzar el comerç local, l'obertura dels comerços fins a la mitjanit els divendres de les primeres setmanes d'agost. Des de l'Asemar, Mercè Encinas, de París Pastor, explica que aquesta obertura nocturna té un doble objectiu, oferir un atractiu més al municipi per als turistes i animar l'activitat comercial a la localitat. Vora una dotzena de comerços es van sumar a aquesta iniciativa que està oberta a tothom, no és necessari ser membre de l'Associació.

La primera presa de contacte va ser el divendres, 3 d'agost. Segons la Mercè "la gent va experimentar sorpresa per ser el primer dia però s'espera que els propers divendres s'animin a comprar". Des d'Asemar es preveu repetir l'experiència aquest divendres 10 d'agost i el proper divendres 17 d'agost.

Des de l'Associació d'Empresaris de l'Ametlla de Mar es duen diverses iniciatives per dinamitzat el comerç local durant l'any. Una de les properes cites és una nova edició dels Taulells al Carrer, a la plaça Nova, al setembre.


respostes a "Obertura nocturna de comerços durant l'Agost"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 647,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 71
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007