Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Elecció i presentació de les Pubilles i damisel·les 2011

23 . Nov, 2010 a les 09:56
per gfigueres a La notícia del dia
2521 reproduccions
Com és habitual per aquestes dades la sala de la societat va ser l'escenari de l'elecció i la presentació de les pubilles i damisel·les 2011 durant aquest cap de setmana. Dissabte va ser el torn de les grans i diumenge de les petites. Tanmateix dissabte es van presentar els quintos que carregaran a la verge durant les festes i que en aquesta ocasió son de la quinta de l'any 1991. Teresa Callau ens parlava de l'acte que va tenir lloc dissabte, l'elecció i presentació de les més grans i dels quintos. "Ja fa un any que ens vam trobar aquí per triar les damisel·les del 2010 i tornem a ser-hi per triar les damisel·les del 2011. Ha estat un acte molt emotiu, molt distret, amb molta joventut, que és el que buscàvem. Els quintos han estat molt simpàtics, les damisel·les, com és natural, molt nervioses però crec que els resultats han valgut la pena. Totes estaven guapíssimes. Esperem que aquestes festes ens sortíssim tan bé com l'any passat i que la gent ens acompanyi a tots els actes".

Amb noms i cognoms

Per aquest 2011, les grans són la pubilla Meritxell Novillo Barba de l'Associació de Jubilats l'Estany, la primera damisel·la Susana Fatsini Blanch d'Amics de la Sardana i la segona Carla Laure Carceller de la Societat de Caça La Cala. Pel que fa les menudes van sortir en el sorteig com a pubilla, Rocío Fernández Tapia de La Cala Bikers, primera damisel·la Alba Alsina Puell de l'Agrupació d'Esplai Sant Jordi i segona damisel·la Laia Bardí Pascual de la Penya l'Embolic. En acabar, les més menudes, i els crios presents a la sala, van poder gaudir de l'espectacle infantil que va oferir el grup d'animació Més Tomacat.


respostes a "Elecció i presentació de les Pubilles i damisel..."

avizcarro avizcarro
24 . Nov, 2010 a les 12:16

Ja fa olor de festa!!que guapetes que son totes!! i quina il-lusió transmeten, que no es perdin mai estes tredicións que son la identitat del poble, Enhorabona a totes i a tots.

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007