Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Lliga de Futbol Sala Costa Daurada 2010/2011 entra a escena

26 . Oct, 2010 a les 08:20
per admin a Esports
1295 reproduccions
Després de vàries reunions mantingudes amb els delegats dels diferents equips, i formalitzat tot l'apartat burocràtic, arrenca, un any més, la Lliga de Futbol Sala Costa Daurada de Futbol Sala, una de les més antigues de tot el nostre territori.

Caracteritzada per ser una competició d'àmbit local, amb participació sempre present de conjunts del Perelló, mostra en aquesta edició algun canvi respecte anys anteriors. Així, en aquesta ocasió, seran fins a 8 els equips que prendran part a la cita (6 del poble i 2 del Perelló) assegurant la participació de tots els equips cada cap de setmana, concretament en una jornada que s'iniciarà a les 4 i finalitzarà a les 8 de la tarda. En segon lloc, destaca la gran igualtat que es preveu al llarg de la temporada, ja que els equips mostren sempre un interès per fer petits retocs i reforçar les seves plantilles, si bé l'objectiu principal del torneig es passar una bona estona i realitzar exercici físic d'una forma més reglada i no tan lliure.


En aquest sentit, els equips que prendran part a partir del 23 d'Octubre en aquesta competició seran: Moncuber, Bar Ancla, Lore2pgos, Cuafer, La Xarranca, Trebol Spart 3 Cales, Jarpi Piscines i Acper. La fase regular que es disputarà, si no hi ha algun esdeveniment puntual que ho impedeixi, cada dissabte s'allargarà fins a setmana santa, instant a partir del qual es celebraran les eliminatòries finals.


Cal destacar, com sempre, que a inicis de l'any que ve, i en una parada lliguera, es portaran a termes les prèvies del Torneig Candelera que, setmanes més tard, culminaran amb la Final Four.


respostes a "La Lliga de Futbol Sala Costa Daurada 2010/2011..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007