Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comença el clicle de Música al Carrer

12 . Jul, 2013 a les 15:13
2197 reproduccions
Porta la musica a les places dels pobles amb presència d'establiments de restauració amb l'objectiu de crear ambient i un atractiu pels usuaris de les terrasses.
El passat dijous s'inicià el cicle de Musica al Carrer, activitat organitzada per la regidoria de Festes amb l'objectiu de dinamitzar les nits de dijous. L'Ajuntament ha contractat dos grups musicals que des de les 10 de la nit i fins passades les 11'30 van portant la seva musica de jazz, blues i dixie de plaça en plaça a tots aquells indrets on hi ha presència d'establiments de restauració. D'aquesta manera l'ajuntament vol contribuir a crear una atmosfera agradable i un atractiu més per als usuaris de les terrasses i per a que la gent surti de casa. Segons Eva del Amo, regidora de festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "el que es tracta es crear ambient i que la gent trobi un atractiu més per sortir de casa i seure en alguna terrassa a fer un gelat o prendre una copa. A l'estiu ningú es posa a dormir a les 10 de la nit i és un horari prou raonable".
S'ha escollit el dijous, donat que es un dia on no hi ha altres activitats programades. El cicle de Musica al Carrer tindrà lloc tots els dijous de l'estiu fins al 5 de setembre.


respostes a "Comença el clicle de Música al Carrer"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 90
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007