Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Més de mig miler de patinadors estaran sobre l'asfalt del Circuit Calafat en les 24 h Roller Tour

21 . Jul, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1659 reproduccions
El Circuit Calafat deixarà als garatges els cotxes i motos per deixar via lliure als patins, aquest cap de setmana. Des de les 16 h de la tarda de dissabte, fins a la mateixa hora de l'endemà, centenars de patinadors participaran en la 8a edició de les 24 h Roller Tour, tres proves de resistència pensades per a patinadors i esportistes que cerquen reptes personals.

La prova consisteix a córrer el màxim de quilòmetres rodant en un circuit de velocitat durant les hores que duri la prova. La participació pot ser en individual o bé en equip per relleus. Les tres modalitats de la Roller Tour són les 6 h de carrera de resistència, les 12 h de fons o les 24 h d'ultra fons.

La prova de les 24 h és considerada com una de les proves més dures de totes les carreres d'ultra fons del calendari nacional i internacional a causa de les condicions climàtiques, la seva durada i els rècords aconseguits en anteriors edicions. A més, també és la prova més important que es desenvolupa a l'Estat espanyol.

La intensitat de la calor durant el dia i la densitat de la nit seran la companyia dels patinadors i patinadores durant les 24 hores que dura la competició. Segons explica l'organització, hi participaran més de cinc-centes persones a les quals cal sumar tot el públic assistent, i el personal de suport per a cada equip.


respostes a "Més de mig miler de patinadors estaran sobre l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 8
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007