Màx: º C, mín: º C

En directe

Àgora

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El varador no podrà convertir-se en un pàrquing temporal durant l'agost

11 . Ago, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
886 reproduccions
El municipi no podrà comptar amb noves zones d'aparcaments a la façana marítima, aquest estiu. El govern havia anunciat l'inici de converses, el passat mes de juny, amb la Confraria de Pescadors i l'empresa concessionària del varador Hermanos Berga per utilitzar aquests espais com pàrquings temporals durant l'època de màxima afluència de turistes.

D'entrada, la Confraria va rebutjar la proposta del consistori, però els gestors del varador van acceptar la proposta. Ara bé, un informe tècnic de Ports de la Generalitat, qui és propietari de l'espai, denega l'ús com aparcament adduint motius de seguretat perquè l'espai està qualificat de zona industrial.

L'alcalde, Jordi Gaseni, lamenta que no s'hagi arribat finalment a un acord, i afirma que seguiran buscant zones, de cara al pròxim any, per oferir un estacionament pròxim al nucli urbà. D'altra banda, apunta que la interpretació d'espai industrial és relativa quan per festivitats s'instal·len parades i atraccions firals.

La preocupació de l'Ajuntament per crear noves zones d'estacionament ve motivada pels alts índexs d'ocupació que està registrant l'aparcament Escoles Velles i també per la reducció de places de pàrquing al port pesquer. Gaseni ha assegurat que continuaran buscant espais, pròxims al nucli urbà, que estiguin desaprofitats per poder ubicar aparcaments temporals.respostes a "El varador no podrà convertir-se en un pàrquing..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 141,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007