Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar, La Cala ; imatges dels encants de la Vila

19 . Abr, 2011 a les 11:32 | 00:01:21
4363 reproduccions
L'Ametlla de Mar, la Cala aquest és el títol del llibre de fotografia que va presentar dissabte passat, 16 d'abril,  Xavier Solé, calero amant confés de la fotografia. La presentació que va anar a càrrec d'Enric Viladot, de Vienna Edicions, del fotògraf Mariano Cebolla i de l'autor de l'obra va tenir lloc en un Centre d'Interpretació de la Pesca ple de gom a gom

Segons Solé en aquest llibre es mostren imatges de la Cala d'avui on es pot trobar la bellesa de detalls quotidians que el ritme del dia a dia ens fa obviar. Una sortida de sol, l'activitat en una embarcació de pesca, els colors de la gastronomia calera i el valor natural del paisatge de l'Ametlla de Mar són alguns dels temes de les imatges que apareixen al llibre. I és que L'Ametlla de Mar, la Cala és una obra que té com objectiu mostrar els encants de la vila.

"Amb aquest llibre el que he intentat és mostrar la Cala d'avui parant-me en detalls que sovint ens passen desapercebuts. Les imatges del llibre mostren la riquesa natural, cultural i patrimonial del nostre municipi", va explicar Xavier Solé.

Aquest llibre de fotografia és pot adquirir, per uns 30 euros, a les llibreries del municipi des del dilluns 18 d'abril. A més, el 23 d'abril, dia de Sant Jordi, és una de les publicacions que es podrà trobar per Sant Jordi


respostes a "L'Ametlla de Mar, La Cala ; imatges dels encant..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 727,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007