Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El casal 'Al setembre, a xalar' obre portes amb un gran èxit de participació

08 . Set, 2009 a les 13:35
1682 reproduccions
El casal Al setembre, a xalar que organitzen de forma conjunta les regidories de Joventut i Educació va obrir les seves portes aquest dimarts, coincidint amb el començament del mes de setembre. Aquest casal suposa una iniciativa municipal novedosa pel que fa al tema de la conciliació laboral i familiar en els dies previs a l'inici del curs escolar quan les activitats d'estiu s'han acabat i molts pares no tenen on deixar el seus fills. El casal es perllonga fins al dia 10, que es correspon amb l'últim dia de les vacances escolars perquè, com tots sabeu, dilluns comença l'escola. Precisament la idea de fer aquest casal sorgeix de les mares que li proposen al regidor de Joventut, Joan Pere Gómez Comes. “...”.

En total, cinc monitors s'encarreguen de tenir distrets durant quatre hores al mati els cinquanta infants d'edats compreses entre 3 i 12 anys que participen a aquest casal que es desenvolupa a l'institut Mare de Déu de la Candelera. Un monitor per cada 10 nens com marca la normativa que fa referència a aquest tipus d'activitat.

En concret, el gimnàs de l'institut es divideix en quatre espais d'activitats i tallers diferents on es dona prioritat als treballs manuals adaptats a les capacitats de cada nen. Els nens, agrupats per edats passen per cada racó i posar en pràctica la proposta que els hi fan els monitors. Els tallers i activitats a l'interior es complementen amb jocs i esport a l'aire lliure, a la pista de l'institut, com ara futbol, basquet, ping-pong, jocs tradicionals, jocs de relleus i jocs competitius.


respostes a "El casal 'Al setembre, a xalar' obre portes amb..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 138,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007