Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La llar d'Infants comença el curs 2009-10 amb una disminució del número d'alumnes

16 . Set, 2009 a les 10:00
5740 reproduccions
Aquest dilluns va començar el curs a la Llar d'Infants Xerinola amb una escena que es repeteix any rere a tots els centres educatius que acullen els més menuts: nens i nenes plorant en veure que el seus pares marxen i els abandonen a un lloc que els resulta estrany. Amb els dies, els plors deixen de sentir-se i obren pas a les rialles, als crits i a les xerrades incipients. A la familiaritat després del procés d'adaptació. Montse Butxareu, coordinadora de la Llar d'Infants, ens parla d'aquesta adaptació dels crios a la seva nova situació. Un cop finalitzat el període d'adaptació per als nous, ja poden fer l'horari habitual de la guarderia que és de 8 a 1 i de 3 a 7.

Enguany hi ha 110 nens matriculats a la llar, tot i que sis encara no han començat el curs perquè ni tan sols han nascut. S'hi incorporaran en els pròxims mesos. Els nens es reparteixen de la següent manera, 16 a les dues aules de lactants, 37 alumnes a P-1 i 57 a P-2. En el cas de P-1, el número d'alumnes ha disminuït i s'ha hagut de tancar un aula passant de quatre a tres en aquest curs 2009-2010.

Pel que fa al servei de menjador es manté la possibilitat que els pares que ho necessitin puguin dur la carmanyola amb el dinar dels seus fills perquè els hi donen les educadores al migdia. En total, hi ha 20 nens que utilitzen aquest servei. Malgrat que es va sospesar la possibilitat que hi hagués un servei de catèring amb aliments transportats des del menjador de l'escola fins a la llar, finalment es va descartar aquesta opció perquè la quota mensual de la llar es disparava quasi als 300 euros. A més, molts pares i mares s'estimen més dur el dinar als seus fills perquè així, diuen, saben el que mengen.

En definitiva, aquest any pot ser el de la normalitat absoluta a la llar. Per fi s'han acabat les obres del Pla d'Evacuació, que incloïen la instal·lació d'una escala a la sortida d'emergència i diferents reparacions elèctriques, i ara només queda passar el curs amb tranquil·litat per educar els menuts el millor possible en els seus primers anys de vida. Per fer-los tenir una base sòlida.


respostes a "La llar d'Infants comença el curs 2009-10 amb u..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007