Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Música dibuixada

21 . Feb, 2013 a les 12:35
per otomas a La notícia del dia
2226 reproduccions
Música Dibuixada  aquest és el títol de l'activitat prevista aquesta tarda, a les sis, a la Biblioteca Dr. Frias de l'Ametlla de Mar. Aquesta activitat destinada a nens i nenes d'entre 4 i 9 anys està organitzada per la Central de Biblioteques de les Terres de L'Ebre i compta amb el suport dels Serveis Territorials de Cultura de les Terres de l'Ebre. Lluís M. Bosch i Carolina Rius són els conductors d'una activitat amb la música com a protagonista que porta més de deu anys d'història a les esquenes.
Aquest taller de música fou concebut amb la intenció d'explicar qui és i què fa un compositor. El secret de l'èxit d'aquest espectacle es que es combina en un mateix espectacle música i fantasia, imaginació i diversió sense perdre el rigor de la proposta inicial. És per aquest motiu que el taller és alhora un concert i un joc participatiu. A més, Lluís M. Bosch i Carolina Rius  l'amaneixen amb petites dosis de teatre, mentre ensenyen als més menuts a dibuixar música sense cap més estri que la imaginació.
Aquest taller també visitarà altres biblioteques del Territori. De fet, divendres tindrà lloc a  Roquetes , a les sis de la tarda, i el dissabte, 23 de febrer, a les 11:30h a Móra d'Ebre.

Pel que fa a properes activitats la biblioteca de l'Ametlla de Mar, del 22 al 27 abril, acollirà l'exposició Xeic! Paraules de l'Ebre facilitada pel consorci de normalització lingüística a les Terres de l'Ebre. Primer, però, aquesta exposició estarà ubicada al Castell de Sant Jordi en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi el 21 d'abril. Aquesta exposició és un recull de trenta mots habituals en la parla dels ebrencs i les ebrenques. L'exposició té l'objectiu de donar a conèixer i potenciar l'ús del lèxic característic d'aquesta varietat geogràfica de la llengua catalana.respostes a "Música dibuixada"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 96
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007