Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

13è Torneig Volei Platja 4x4

09 . Ago, 2009 a les 00:00
1757 reproduccions
Dissabte 8 d'Agost, una setmana més tard de l'èxit que havia suposat l'organització del Torneig de 2x2, la Platja de Sant Jordi acollia una nova edició, la 13ª ja, del Volei Platja 4x4. Si en l'anterior havien estat fins a 33 les parelles que hi prengueren part, en aquesta cita foren 28 els equips inscrits, és a dir, més de 100 jugadors, un fet que demostra la gran acceptació que té aquesta modalitat esportiva dins el calendari de l'estiu.

En un nou format de competició, amb 4 grups de 6 jugadors i un altre de 4, els equips es disposaren en els 4 camps habilitats especialment per l'ocasió. Aquest format permetia jugar als equips un major nombre de partits, i només els del grup de 4, donat que en disputaven algun menys a la fase regular, tenien assegurada la seva classificació per la ronda posterior.

Al llarg de tot el matí i bona part de la tarda s'anaren celebrant els diferents encontres d'aquesta primera fase, en la que no hi hagueren sorpreses i, els teòricament, favorits superaren els diferents rivals sense més dificultats. Un dels fets més destacables d'aquesta última edició és el gran nombre d'equips que són composats per gent de La Cala, gent que amb la seva insistència i constància no només s'ha conformat en participar, sinó també en fer-ho des d'una vessant més competitiva, dotant d'un major nivell al torneig. Així mateix, no podem obviar la part més lúdica i informal del mateix amb l'heterogeneïtat com a nota predominant, amb equips mixtes, veterans, italians, francesos, etc... disposats a gaudir d'una gran jornada esportiva a la platja. Arribats a la part decisiva del campionat, i amb la igualtat com a element a ressaltar, només dos equip amb integrants del poble es mantenien encara amb opcions al títol. Per una banda, l'integrat per Joan, Santi, Miquel i Joan Marc, que, a diferència de l'any passat, no aconseguirien classificar-se per la final, quedant-se un cop més a les portes del títol. D'aquesta edició s'ha de ressaltar l'elevat nivell mostrat per la majoria dels equips, tal i com ho demostra el fet que els actuals campions del 2x2 van caure eliminats a les primeres de canvi. Així mateix, la sensació del torneig la trobem en un equip en la que hi jugaven 3 caleros, Santi, Miquel i Joan, que mostraren un potencial important, aconseguint així un lloc per la final.

Qui si resoldria la seva eliminatòria al seu favor seria el quartet composat per Joan, Carlos, Adrian i Joan Ferri, que es veurien les cares en una final apassionant a l'equip de Carlos, Hèctor, Cristian i Ivan, que havien assolit el privilegi de jugar fins a l'últim partit del torneig després d'imposar-se a Louis, Lucas, Adri i Carlos.

La final, disputada al millor de 3 sets, estigué marcat per jugades de gran nivell, amb rematades, bloquejos i col·locacions propis de jugadors de primera línea. Amb un primer set favorables als Carlos, Hèctor, Cristian i Ivan semblava que els caleros es tornarien a quedar amb la mel als llavis, però, ben al contrari, ja que amb un joc agressiu i de qualitat aconseguiren refer-se i imposar-se en el posterior segon i tercer joc, proclamant-se així nous campions d'aquest Torneig 4x4, patrocinat pel Pub Fòrum i Fair Play Bar.
D'aquesta manera, el Patronat Mpal. d'Esports s'acomiadava per aquest estiu de la Platja de Sant Jordi, si bé dels esdeveniments ho farà aquest pròxim dissabte amb l'organització a la Platja de L'Alguer d'una nova Festa Aquàtica Solidària i l'Aquatló Popular.


respostes a "13è Torneig Volei Platja 4x4"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 446
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007