Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Caminada popular en suport a la marató de TV3

18 . Des, 2009 a les 20:00
1950 reproduccions
Diumenge 13 de desembre va tenir lloc la Caminada Popular a Santes Creus que organitza el PME en el marc de les Jornades Esportives Nadalenques anuals i que enguany també va servir per contribuir amb la Marató de TV3 que en aquesta edició recaptava donatius per a la investigació de les malalties minoritàries. El fred i la pluja van voler protagonitzar la jornada però no van comptar amb el coratge de 18 aficionats al senderisme que, tot i les adverses condicions climatològiques, van tenir un paper destacat en aquesta jornada realitzant el recorregut tal i com s'havia previst i fent evident així la seva implicació envers aquesta activitat solidària. Igualment durant la setmana del 14 al 17 de desembre, els caleros també han tingut l'oportunitat de contribuir amb la Marató amb les moltes altres iniciatives que s'han engegat des d'Esports com la campanya de donatius per tots els comerços del municipi, amb el sorteig d'una gran cistella de Nadal, així com amb les iniciatives esportives del Nadal a 2 raquetes, el Nadal a 2 cistelles, el Nadal a 2 portes i el Festival Esportiu de Nadal. Les inscripcions a les activitats esportives solidàries anaven destinades integrament a la Marató de TV3.


respostes a "Caminada popular en suport a la marató de TV3"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 610,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 41
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007