Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'AME amb la Marató TV3

19 . Des, 2013 a les 11:16
per gfigueres a La notícia del dia
2687 reproduccions
L'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha organitzat tot un seguit d'activitats esportives fins al diumenge 22 de desembre.

L'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar un any més ha preparat tot un seguit d'activitats esportives solidàries per sumar-se a la lluita de la Marató de TV3, enguany destinada a les malalties neurodegeneratives.
Dilluns es va començar amb el Nadal a 2 Raquetes i la Marató d'activitats dirigides al Cem la Cala que van tenir molt d'èxit. Aquest dimarts, té lloc la Marató d'Aquagym al Cem, i el Nadal a 2 Cistelles a les quatre i mitja de la tarda al pavelló. El dimecres a les quatre i mitja hi ha el Nadal a 2 Portes al pavelló poliesportiu i el dijous el Nadal a 6 carrils al Cem a la mateixa hora, a les quatre i mitja. El divendres, 20 de desembre, és realitzarà el Festival Esportiu de Nadal com a clausura de les activitats anuals i també tindrà lloc el sorteig de la Gran Cistella que es possible gràcies a la col·laboració del comerç local.
"Tot i que la Marató va ser diumenge encara tenim uns mesos per poder sumar els nostres ingressos. L'objectiu és unir el nostre calendari esportiu amb la solidaritat  i oferir activitats esportives", subratlla Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.
Aquest dissabte, 21 de desembre, les activitats per la Marató continuaran a partir de les 09:15 amb la Marató de Cicle-Indoor (Spinning) al Cem la Cala. I el diumenge, a les 22 de desembre, a partir de les nou i mitja caminada popular al Puig Moltó.
Per participar en les activitats es pot fer un donatiu de com a mínim 2 euros, en el cas dels abonats al pavelló o al Cem, no cal un donatiu mínim. Tot i això, Vilabrú recorda que "aquests donatius tenen un objectiu solidari que és sumar esforços per la lluita contra les malalties neurodegeneratives".


respostes a "L'AME amb la Marató TV3"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 723,82 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007