Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Esport solidari per Nadal

23 . Des, 2009 a les 11:39
2280 reproduccions
El passat dijous 17 de desembre va tenir lloc el Festival Esportiu Nadal 2009. Des sis a vuit de la tarda, al poliesportiu Galetet, es van realitzar diverses activitats de clausura de les jornades esportives nadalenques que es van emmarcar en les activitats de suport a la Marató de TV3. La secció de Gimnàstica Rítmica i els balls de saló van acomiadar l'any i van donar pas als sortejos de les cistelles. D'una banda, la cistella que fan els diferents comerços locals i, de l'altra, la que sorgeix de la col·laboració de l'Àrea d'Esports amb l'Associació d'Empresaris Locals (Asemar), que per segon any es suma a aquesta acció benèfica. El regidor d'Esports, Joan Pere Gómez, es va mostrar molt satisfet amb la participació a aquestes activitats solidàries. "Estem molt satisfets des de la regidoria d'esports de com han anat les jornades. Vam començar amb la caminada i després s'han anat realitzant diverses activitats que s'han tancat amb aquest Festival. Aquestes jornades ja estan consolidades. Però el més bonic de tot es veure com pares i fills ens hem reunit en aquest acte lúdic, esportiu i solidari. Entre tots fem que la família de l'esport cada dia vagi a més", va explicar Gómez.

Recordem que la segona edició de la Caminada Popular a Santes Creus , que va tenir lloc, el diumenge 13 de desembre, va ser l'encarregada d'obrir les activitats programades. El dilluns 14 va ser el torn dels més petits que van ser els encarregats de guarnir l'arbre i cagar el tronc de Nadal. Primer, però, es va realitzar el tradicional ball de Nadal. El mateix dilluns, al poliesportiu, va tenir lloc el torneig de Nadal a dos raquetes. El cicle d'esports va continuar el dimecres amb el Nadal a dos cistelles i el dijous amb el Nadal a dos portes.

La participació a aquestes activitats es va transformar en donatius per la Marató de la televisió catalana que enguany s'ha centrat en la recerca i tractament de les Malalties Minoritàries.


respostes a "Esport solidari per Nadal"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007