Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comunicats d'interès públic

14 . Des, 2009 a les 17:44
2392 reproduccions
Es comunica als propietaris dels pisos de protecció oficial de Ribes Altes II que avui dilluns 14 de desmbre estan convocats a una reunió a la sala d'actes de l'ajuntament a les 20'30 h.

L'Àrea municipal d'esports comunica a tots els interessats en anar a veure el partit de futbol entre les seleccions de Catalunya i l'Argentina, el dia 22 de desembre al camp nou, que poden adquirir l'entrada més l'autocar a l'oficina del poliesportiu, abans de dijous dia 17 de desembre al preu de 33 euros. La sortida serà a les 5h de la tarda de l'oficina de turisme de l'estació.

- La regidoria de festes comunica la pel·lícula en cartellera per divendres dia 18 de desembre a les 10h de la nit, a la sala de la societat: “2012”

- La societat cultural esportiva i recreativa, comunica que dissabte dia 19 de desembre, a partir de les 11:30h de la nit, hi haurà ball a la sala amenitzat pel duo “ Clave de Sol”

- La regidoria de benestar social informa que del 14 al 31 de desembre es portarà a terme la campanya de recollida de joguines noves, de forma que totes les persones que vulguin donar una joguina la poden fer arribar al despatx de serveis socials de dilluns a divendres de 9h a 14h.

- L'Àrea municipal d'esports comunica que del 14 al 17 de desembre per la tarda es fan les jornades nadalenques al poliesportiu. dilluns 14 – guarniment de l'arbre i tronc de Nadal de 17:15 a 18:15 h. i fins les 20 h Nadal a 2 raquetes. dimarts 15 – Nadal a 2 portes de 17:15 a 20h. dimecres 16 – Nadal a 2 cistelles de 17:15 a 20h. i dijous 17 a partir de les 18:30 h festival esportiu Nadal 2009 i sorteig cistella per la marató de tv3.

- El patronat municipal de turisme i la revista des dels quatre cantons organitzen el concurs d'aparadors i façanes de Nadal. inscripcions fins el divendres 18 de desembre a l'oficina de turisme de la planta baixa de l'ajuntament.

- La regidoria de Benestar Social comunica que els dies 21 i 22 de desembre, de 10h a 1h del matí, és repartiran al casal d'avis les cistelles de Nadal per a la gent gran. Recordem que cal estar empadronades al municipi i que han de complir els requisits establers per l'Imserso. ( tenir 65 anys, estar jubilats, vidues majors de 55 anys, pensionistes amb invalidesa, altres pensions i prejubilats que ja hagin complert els 60 anys.) En cas de no poder recollir personalment la cistella, la persona indicada, haurà de portar fotocòpia del DNI o de l'interessat.

- La regidoria de formació i treball de l'ajuntament de l'ametlla de mar informa que el proper dimarts 15 de desembre a les 15.30h es durà a terme al telecentre una xerrada sobre artrosis i artritis a càrrec del naturòpata José Lluis Bohigas Pla.

- La regidoria de formació i treball de l'ajuntament de l'Ametlla de Mar informa que el proper divendres dia 18 de desembre a les 3.30h de la tarda es durà a terme al telecentre una xerrada informativa sobre la universitat oberta de Catalunya (UOC) : oferta formativa de la universitat, ateneu universitari, cursos d'hivern, màsters i postgraus.

- La regidoria de Benestar Social comunica a totes les persones que tinguin reconegut un grau de discapacitat superior o igual al 33% expedit per l'ICASS, que poden sol·litar la nova targeta d'acreditació de la discapacitat, que edita la generalitat de Catalunya. (amb la finalitat de poder acreditar de forma àgil i pràctica davant terceres persones el seu grau de discapacitat.) Per fer la tramitació o per demanar més informació, us podeu adreçar al despatx de serveis socials, a la planta baixa de l'ajuntament, demanant cita prèvia al telèfon 977 45 60 08 de dilluns a divendres de 9h del matí a 2h de la tarda.

- Cal sol·licitar permís a les oficines municipals per cremar restes agrícoles. de dilluns a divendres de 9h 14h i els dijous també de 5h a 8h de la tarda.

- Telèfon del SUM 977 45 70 00 (servei d'urgències municipals)

- Telèfon cap (centre d'assistència primària) 977 49 35 14 / 977 49 38 49. Cap provisional al carrer d'hort d'albacar, a ribes altes, al costat del CEIP Sant Jordi.

- Farmàcia de guàrdia fins al dia JOANA PEDROLA


respostes a "Comunicats d'interès públic"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 769,76 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007