Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

15 . Jun, 2010 a les 13:09
1919 reproduccions
El debat sobre la repoblació del conill que la Societat de Caça La Cala va organitzar al Centre d'Interpretació de la Pesca dissabte passat centra l'actualitat local de dimarts 15 de juny. En el decurs del mateix es va veure la necessitat d'establir un pla de gestió integral per recuperar aquesta espècie atacada per diferents factors, des de malalties fins a depredadors passant pels propis caçadors. I a la demarcació és notícia que Tarragona tampoc permet l'ús del burca i del vel integral als edificis municipals. I després anem a Tortosa. D'una banda, la policia local denuncia 13 joves per fer aldarulls i provocar danys al parc municipal. D'altra, l'ajuntament ha aprovat una línia d'ajuts per millorar l'eficiència energètica i l'estalvi del nucli antic i el bisbat organitza els Miquelímpics, uns jocs esportius per a la gent gran. A Amposta, el ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí, ha finançat un projecte en què s'estudia com fer més productiu el conreu d'arròs ecològic i a Móra la Nova, es convoca el concurs de vins de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial. I tanquem el bloc comarcal de nou a Tortosa perquè el departament de Cultura ret homenatge al pintor tortosí Benet Espuny amb una selecció d'obres del seu fons personal.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,14 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 47
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007