Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El govern de l'Ametlla de Mar congela els impostos i les taxes municipals

25 . Nov, 2009 a les 12:22
2402 reproduccions
L'equip de govern de l'Ametlla de Mar ha anunciat la congelació de tots els impostos i les taxes municipals de cara al pròxim any en la línia d'implementar polítiques que ajudin als ciutadans en la mesura del possible a pal·liar la situació de crisi que estem travessant. El govern municipal va matisar que es tracta d'una mesura conjuntural, és a dir, es durà a terme mentre no revifi l'economia, qüestió que segons els experts pot succeir amb tota probabilitat d'aquí a un any o dos. Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar, deia que les taxes i els impostos se seguiran mantenint o congelant mentre duri la crisi. Tan de bo altres governs com l'estatal o el de la Generalitat pensessin el mateix perquè com sabeu s'ha anunciat per a l'estiu que ve l'augment de l'IVA, el que amb tota seguretat repercutirà a la baixa en el consum. Així al 2010 veurem que els rebuts de les escombraries, la quota de la guarderia o els impostos sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, de bens immobles de naturalesa urbana, de bens immobles de naturalesa rústica, d'activitats econòmiques, de vehicles de tracció mecànica, de construcció i instal·lació d'obres, la taxa per a la recollida d'escombraries o la taxa per a l'atorgament de llicències urbanístiques, l'IBI, entre d'altres molts, resten igual que enguany.

Llicència d'obres
En referència a les llicències d'obres, l'executiu calero també va anunciar la supressió del 100% de la taxa per a l'arranjament i la rehabilitació de façanes i la reducció del 95% de l'impost. D'aquesta manera, a més d'impulsar els canvis estètics anunciats a la façana litoral del municipi, es vol contribuir a la dinamització econòmica perquè les mesures possibiliten que particulars i empreses es decideixen a fer canvis a llars i negocis aprofitant aquest moment i alhora donen feina a les empreses que s'encarreguen d'aquest tipus de treball.


respostes a "El govern de l'Ametlla de Mar congela els impos..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 203,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007