Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La coral Verge Candelera, en molt bones mans

09 . Oct, 2009 a les 12:01
3834 reproduccions
Joan Carles Blanch, el seu nou director, és un professional amb una dilatada experiència en el món de la música com a docent i com a director de corals i altres tipus d'agrupacions.

Fa tres setmanes que Joan Carles Blanch és de manera oficial el nou director de la Coral Verge Candelera en substitució de Cèline Borràs que va causar baixa per ocupar-se de la seva carrera de Medicina que comença enguany.

Blanch va néixer fa 51 anys a Darmós, a la Ribera d´Ebre i des de petit la música ha esta una constant en la seva vida. Va començar a l'escola de música amb el piano i el solfeig i posteriorment va estudiar als conservatoris de Reus, Castellón, Tarragona i el Liceu de Barcelona. És professor de Solfeig, Bombardí i Trombó de pistons i Harmonia i Composició. També ha estudiat Direcció Coral, Anàlisis, Contrapunt i Fuita, Composició i Orquestració i Direcció d'Orquestra entre d'altres estudis musicals.
Pel que fa a la seva dilatada experiència professional en aquest món només un petit apunt. Blanch ha treballat en diferents centres com a professor de Llenguatge Musical, Harmonia, Cant Coral i Conjunt Instrumental. En l'actualitat, és president del Col·lectiu de Compositors de Tarragona, col·labora en diferents publicacions musicals i és productor i assessor del programa Cita con la música, a Ràdio Caspe. Pel que fa a les corals, fa 25 anys que en diregiexi, ara amteix, a banda de la Verge Candelera, està al front de l'Associació Coral de Porrera i la Coral Municipal de la Ciutat de Casp.

El nou director del cor calero va explicar que el contacte personal amb els membres de la coral ha estat molt enriquidor perquè els ha vist molt oberts i receptius a les seves directrius. Ara l'objectiu prioritari de la coral és preparar les actuacions per a La Candelera, tan pel que fa al repertori religiós per a la missa com al profà per als concerts de festa, en els que té previst incloure noves cançons.


respostes a "La coral Verge Candelera, en molt bones mans"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007