Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les corals caleres celebren aquest divendres la seva 10a Trobada

21 . Abr, 2017 a les 17:40
per drodriguez a La notícia del dia
1549 reproduccions
Aquest divendres, a les 18 h de la tarda, la Sala SCER acollirà la 10a Trobada de Corals Caleres. Enguany, la trobada comptarà amb la participació de la Coral de l'Escola Sant Jordi, la Coral Verge Candelera i la Coral de l'Escola de Música Municipal de l'Ametlla de Mar (EMMA). Les tres corals oferiran un repertori de temàtica primaveral.

De fet, fa 10 anys que les corals es troben en aquestes dates per donar la benvinguda a la primavera i enguany, han decidit dedicar les cançons a aquesta estació de l'any. El repertori tindrà un caire lúdic, que englobarà cançons molt variades, de diferents registres i grups d'edat.

La professora de l'EMMA, Anna Vizcarro, ha avançat que els alumnes del grau elemental i professional de l'Escola de Música faran una posada en escena mai vista. «Serà una cançó força coneguda amb la que la gent xalarà i només amb la representació ja serà ben diferent del que hem fet fins ara», comenta.


respostes a "Les corals caleres celebren aquest divendres la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007