Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Ministeri d'Educació finançarà el projecte d'Erasmus+ 'Batxibac' de l'Institut Candelera

27 . Jun, 2017 a les 17:30
per drodriguez a La notícia del dia
1458 reproduccions
El pròxim curs escolar, l'Institut Candelera iniciarà la quarta promoció del Batxibac. Amb l'experiència adquirida durant aquests darrers anys, el centre de secundària busca consolidar-se com a referent en els estudis amb francès i per això ha dissenyat un projecte Erasmus , que ha aprovat el Ministeri d'Educació espanyol. L'Institut rebrà una subvenció del Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) de 6.700 euros, per dur-lo a terme el pròxim curs.

El projecte 'Batxibac' ha estat escollit com un projecte de qualitat, tal com reconeix el director Javier Sánchez, que explica que «el projecte consta de cinc mobilitats, és a dir, marxaran cinc professors a França per veure com ensenyen la llengua, la literatura i la història de França al mateix país, i així nosaltres també aplicar-ho a les nostres classes de Batxibac aquí al centre. El que intentem és millorar la nostra pedagogia i que els nostres alumnes millorin».

En el projecte també hi participarà l'alumnat, poden realitzar estades d'una setmana a centres francesos. Aquests dies, la direcció del centre i part del professorat que imparteix el Batxibac, estan a Valladolid en unes jornades formatives per implantar el programa.


respostes a "El Ministeri d'Educació finançarà el projecte d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 43
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007