Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Taller de postals pel 17è concurs

19 . Des, 2013 a les 10:37
per gfigueres a La notícia del dia
2994 reproduccions
Aquest 21 de desembre a la sala de la SCER tindrà lloc el taller per a nens i nenes de primària. Com cada any les postals s'exposaran a l'entrada de l'Ajuntament del 23 de desembre al 7 de gener.

El dilluns 9 de desembre es van obrir les inscripcions per al taller de confecció de postals que tindrà lloc el 21 de desembre a la sala de la SCER d'11 a 13:30h de la tarda. Unes inscripcions que es realitzen a les oficines de Festes de l'Ajuntament fins al 20 de desembre. Aquest taller gratuït està destinat a nens i nenes de primària que participaran del 17è concurs de postals.
"Aquest any és una mica diferent. Abans es feia amb col·laboració amb l'Escola, però enguany vàrem pensar que es podria fer un taller gratuït per a tots els nenes i nenes on disposessin de material per poder elaborar aquestes postals que després participaran al concurs", explica Encarna Subirats, des de la Regidoria de Festes.
Com cada any les postals s'exposaran a l'entrada de l'Ajuntament del 23 de desembre al 7 de gener. A més, el 24 de desembre, a partir de les cinc de la tarda, es lliuraran els premis a la sala de la SCER coincidint amb el caga tió.
El concurs de postals és una de les cites tradicionals per aquestes dates. A més, en l'agenda nadalenca cal destacar que, el mateix  24 de desembre hi haurà l'arribada del Pare Noël a la Plaça Nova de 17:00 a 19:30h. El 28 de desembre serà el torn dels carters reials que recolliran les cartes dels nens i nenes a la plaça nova a les cinc de la tarda. I, finalment, el 5 de gener els Reis Mags d'Orient arribaran per mar a la Cala, com és habitual, a les sis de la tarda al port pesquer.


respostes a "Taller de postals pel 17è concurs"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,67 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007