Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Seguiment massiu de la vaga d'estudiants pel referèndum als instituts caleros

28 . Set, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
2437 reproduccions
Seguiment massiu de la vaga d'estudiants a l'Institut Candelera i l'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera en defensa del referèndum de l'1 d'octubre.

Al centre de secundària pocs són els alumnes que, tan dimecres com dijous, han assistit a les aules. Només els de primer i segon d'ESO han anat a classe com un dia normal, donat que no tenen dret a vaga. 

El director del centre, Javier Sánchez ha explicat que a l'Institut, «el seguiment ha sigut massiu, casi tots els grups que tenen dret a vaga, a partir de 3r d'ESO han fet vaga els dos dies, excepte 2n de Batxillerat que ha fet vaga un dels dos dies només. Quan hi ha una crida dels sindicats d'estudiants per fer vaga és perquè darrera hi ha mobilitzacions, evidentment hi ha alumnes que han anat a manifestacions però en tot cas sempre és responsabilitat dels pares perquè són menors».

Al centre de formació professional, també són molts els estudiants que han decidit secundar-la. El director de la Nauticopesquera, Miguel Sáinz de Aja, apunta que són pràcticament la totalitat dels alumnes que fan vaga.

«D'una matrícula presencial de 330 alumnes, ahir van fer vaga 184 en grau superior i 140 en grau mitjà, 4 alumnes van venir a classe. I avui pràcticament el mateix, s'ha presentat només 1 alumne a grau superior i 3 alumnes de grau mitjà i el resta han fet el seguiment de la vaga» ha concretat Miguel Sáinz de Aja.

Des dels sindicats escolars es fa una crida a tot el col·lectiu a continuar defensant el referèndum i per això, en fan campanya i animen als joves a participar de les mobilitzacions que s'organitzaran en els centres escolars i instituts a través del projecte Escoles Obertes, que busca garantir poder entrar als centres que siguin col·legis electorals i que perilli la seva obertura per l'ordre de la Fiscalia als Mossos d'Esquadra de precintar-los aquest divendres.


respostes a "Seguiment massiu de la vaga d'estudiants pel re..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007