Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alcaldes i els transportistes afectats per l'N-340 ratifiquen la gratuïtat de l'AP-7 com a objectiu comú

22 . Mar, 2017 a les 16:30
per drodriguez a La notícia del dia
1584 reproduccions
Aquest dimarts es van reunir a Tarragona els alcaldes i representants institucionals de les Terres de l'Ebre, el Camp de Tarragona i el Penedès amb la Federació d'Empresaris d'Autotransport de Tarragona (FEAT) per consensuar i intentar projectar un perfil unitari de reivindicació sobre la gratuïtat de l'AP-7.

La reunió ha finalitzat amb la conclusió de ratificar el consens al voltant de la demanda de gratuïtat de l'AP-7 en els trams paral·lels a l'N-340 de que no disposin d'una alternativa fluïda, segura i gratuïta. La trobada tenia com objectiu posicionar-se de forma clara i inequívoca després que transcendís la proposta de la Generalitat que fa uns dies, va traslladar a Madrid.

El president de la patronal tarragonina, Josep Lluís Aymat, apunta, de fet, que les condicions que van possibilitar la seva aplicació a les comarques gironines són força diferents a les mancances actuals que hauria de solucionar tant al Camp de Tarragona, al Penedès com a les Terres de l'Ebre.

«La solució existeix i és bastant comuna. Els alcaldes aposten tots per aquesta solució. Entre les entitats socials i econòmiques és la posició dominant mentre no hi hagi l'autovia A-7 o un alternativa. També pel sector del transport. Cal aprofitar l'autopista AP-7 mentre no tinguem més alternatives i permetre circular d'una manera normal, segura i fluida», detalla Aymat.

El portaveu del moviment veïnal per un AP-7 gratuïta, Llorenç Navarro, comenta que des de la plataforma «estem contents perquè tots els actors anem a una. Els veïns estem convençuts que la Generalitat continuarà demanant i exigint, el que sempre ha volgut, la bonificació dels camions».

D'entrada, els alcaldes assistents han mantingut també com a pròpia la reivindicació de la gratuïtat de l'AP-7 mentre no existeixi una solució o una proposta alternativa. Entre els presents hi estava Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar, que ha valorat la reunió com a molt positiva i com una forma d'unificar criteris i trobar solucions.

«Des de fa temps demanem unificar criteris i cercar solucions. La millor, la més rapida i més econòmica és l'aixecament de barreres de l'AP-7. A l'Ebre volem tenir els mateixos drets que tenen la resta de veïns del nostre país, els trams on no hi ha autovia o no hi ha un desdoblament», sentencia l'alcalde.


respostes a "Els alcaldes i els transportistes afectats per ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 753,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 225
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007