Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alcaldes de l'N-340 convoquen una gran manifestació exigint la gratuïtat de l'AP-7

23 . Nov, 2015 a les 12:31
per drodriguez a La notícia del dia
1746 reproduccions
L'11 de desembre a la tarda els vuit alcaldes de l'N-340 tallaran simultàniament la carretera al seu municipi. Ho faran amb el suport del moviment veïnal que fa nou setmanes que talla l'N-340, liderat per la Federació d'Associacions de Veïns d'Amposta, i el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa.

Tot i les mocions aprovades i les reunions amb les administracions, els alcaldes s'han cansat i redueixen les seves peticions a una: la gratuïtat immediata de l'AP-7. Amb aquesta decisió s'alineen amb el moviment veïnal i aparquen la resta de propostes.

En concret, un cop descartades les bonificacions per al transport pesant i el trànsit intern com a mesura immediata, i a l'espera que es reprengui la construcció de l'autovia A-7, els alcaldes han decidit centrar els seus esforços en la darrera de les seves exigències que és la gratuïtat de l'AP-7 mentre no hi hagi una via ràpida alternativa al territori.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, com a portaveu dels alcaldes ebrencs de l'N-340, ha explicat que no desisteixen de continuar exigint l'alliberament de peatges a l'autopista perquè és el que queda de la moció que van presentar.

Amb aquesta decisió es posa punt final a les diferents alternatives i propostes que s'anaven treballant en diversos fronts veïnals i institucionals, des de fa dos mesos, i que havien dividit el moviment per acabar amb la sinistralitat de l'N-340.

De moment els alcaldes promouen per divendres 11 de desembre, a les 15.00 hores, vuit talls simultanis a l'N-340, en els seus termes municipals.

En les pròximes setmanes s'acabarà de concretar amb els transportistes, l'acció que impulsarà la Federació Empresarial d'Auto Transport de Tarragona per complementar aquesta gran mobilització a la carretera. No es descarta que els camioners i vehicles pesants puguin fer alguna reivindicació, paral·lelament, a la mateixa hora i el mateix dia, però en altres punts de la xarxa viària ebrenca.


respostes a "Els alcaldes de l'N-340 convoquen una gran mani..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 699,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007