Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta considera «un postureig» la reunió sobre l'N-340 de Rull i els alcaldes

05 . Ago, 2016 a les 13:40
per drodriguez a La notícia del dia
1468 reproduccions
El moviment veïnal transversal per una AP-7 gratuïta ha qualificat de «postureig» la reunió que van celebrar, aquest dimecres, el conseller de Territori, Josep Rull, amb els alcaldes i entitats del món local que pateixen el col·lapse i la sinistralitat de l'N-340 a les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona. Tot i que no van ser convocats, creuen que la reunió va ser un intent d'aparentar cohesió quan aquesta no existeix.

Critiquen que, mentre la Generalitat es pronuncia a favor de l'alliberament de peatges, pressiona Foment perquè la solució per a l'N-340 sigui el model de l'N-2 a Girona, prohibint als vehicles pesats circular per la carretera estatal a canvi de bonificacions per fer-ho per l'autopista. La plataforma veïnal considera que el conseller Rull utilitza «paraules enrevessades» perquè «la gent pensi que la Generalitat demana el mateix que el moviment veïnal transversal».

Els veïns consideren que el Govern està actuant a banda i que només està «perdent el temps». El portaveu del moviment veïnal transversal per una AP-7 gratuïta, Llorenç Navarro, diu que no se senten representats per la Generalitat que defensa unes bonificacions que només beneficia a la concessionària.

Mentrestant, el moviment veïnal segueix tallant a diari l'N-340 a les 19.00 h. Cada tarda ho fan a Amposta i els dijous a l'Ametlla de Mar, les Cases d'Alcanar i la frontera del riu Sénia entre Alcanar i Vinaròs. El trànsit a la carretera nacional es para 25 minuts per intentar que també els turistes s'adonin dels problemes que acumula aquesta via.


respostes a "El moviment veïnal per una AP-7 gratuïta consid..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 717,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 163
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007