Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El carrer Sant Antoni veurà substuït totalment el seu clavegueram en els pròxims dies

20 . Mar, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1705 reproduccions
El clavegueram que travessa el carrer Sant Antoni serà substituït en els pròxims dies, acabant amb un dels problemes en el sanejament municipal. Aquest col·lector és un dels que recull totes les aigües residuals que provenen dels equipaments hotelers del sud del terme, i també de les zones de Ribes Altes i la Part de Cala.

Ara fa un any, es va fer la reposició del tram més malmès de la canonada i en breus es finalitzarà aquesta obra amb la col·locació de més de trenta metres nous. Aprofitant l'obertura del carrer, també se substituirà la canonada d'aigua corrent i es milloraran les connexions al clavegueram. A més, quedarà preparat per una futura reconversió a zona de vianants.

El regidor d'Obres i Serveis, Antonio Espuny, explica que «amb aquestes obres tindrem el carrer en condicions perquè, si ha de suportar aquest estiu la càrrega provinent de l'hotel i del càmping, pugui suportar-la en condicions i no hi hagi episodis d'olors», que vénen derivades pel desgast de «les canonades que arriben a l'estació de bombeig de la plaça del Canó».

S'actuarà per eliminar les aigües filtrades al talús del carrer Mar


Un altre dels punts crítics, i on el consistori actuarà aviat, és al carrer Mar on es produeixen filtracions d'aigües residuals cap al talús de la carretera del Port. Espuny explica que han localitzat el punt on caldrà fer l'actuació, i que alhora de solucionar un problema de sanejament també es millorarà la imatge de la façana marítima.

«Les aigües s'escapen d'una estació de bombeig que està molt deteriorada, amb un plantejament de diversos pous de registre, que s'unificarà i se'n farà un de sol» comenta el regidor d'Obres i Serveis, exposant que, tot i que són aigües filtrades, «que no fan cap mena d'olor, sabem que provenen del clavegueram i cal arreglar-ho».

Està previst iniciar aquesta obra un cop finalitzi la Setmana Santa, i abans que arribi el pont de l'1 de maig. Encara que l'actuació té una durada aproximada d'una setmana, l'espai és un dels més transcorreguts pels turistes i és per aquest motiu que l'Ajuntament ha decidit ajornar les obres.


respostes a "El carrer Sant Antoni veurà substuït totalment ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 36
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007