Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El portaveu de CDC a l'Ametlla, Joan Pere Gómez, és nomenat nou gerent de Ports de la Generalitat

02 . Set, 2016 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1385 reproduccions
Joan Pere Gómez ha estat nomenat nou gerent de Ports de la Generalitat, l'empresa pública adscrita al departament de Territori i Sostenibilitat, que gestiona 26 instal·lacions portuàries a la costa catalana, entre les quals el port de l'Ametlla de Mar. Gómez, que ocupa aquesta responsabilitat després de ser el responsable de l'Oficina del Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre durant cinc anys, substitueix en el càrrec Dolors Rodríguez, que s'ha jubilat aquest estiu.

Les instal·lacions que gestiona Ports recorren tota la costa catalana –a excepció dels de Barcelona i Tarragona–, des de Llançà fins a les Cases d'Alcanar, entre els quals els ports i embarcadors ubicats a les Terres de l'Ebre. La funció principal de Ports de la Generalitat és la de dirigir, planificar i gestionar els ports pesquers, esportius i comercials i regular també els usos de les instal·lacions comercials vinculades a l'activitat portuària o marítima que afavoreixen l'equilibri econòmic i social dels ports, les dàrsenes i les instal·lacions marítimes catalanes.

El nou gerent de Ports de la Generalitat ha assegurat que continuarà sent el portaveu del grup municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) al consistori calero, així com portaveu adjunt del grup al Consell Comarcal del Baix Ebre. En l'àmbit polític, Gómez va ser regidor i tercer tinent d'alcalde a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, entre els anys 2003 a 2010, on va ocupar carteres com la d'urbanisme o mitjans informatius, i també va ser portaveu del govern municipal que encapçalava l'exalcalde Andreu Martí.

Joan Pere Gómez ha explicat, a La Cala Ràdio, que haver arribat «a la gerència de Ports i a ser un alt càrrec de la Generalitat» és «un somni fet realitat». «Estic emocionat i molt il·lusionat, i penso dedicar-me en cos i ànima. Com persona nascuda en un poble mariner, el fet de ser responsable de tots els ports de Catalunya, fa que cada matí m'aixequi amb molta il·lusió per estar al capdavant d'aquest nou repte» ha reblat.

Tanmateix, ha explicat que continuarà sent el portaveu –i cap de l'oposició– del grup municipal de CDC a l'Ametlla de Mar. «Tinc un compromís que vaig agafar, amb els gairebé mil electors que ens van donar confiança, i el respectaré fins al final. Tingui el càrrec que tingui, seguiré al 100% estant al servei del meu poble» sentencia.


respostes a "El portaveu de CDC a l'Ametlla, Joan Pere Gómez..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 784,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 36
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007