Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

98 atletes participen en la 10Q La Cala marcada per la forta calor de diumenge

10 . Set, 2016 a les 10:00
per drodriguez a La notícia del dia
1151 reproduccions
El passat diumenge, 4 de setembre, va tenir lloc la setena edició de la cursa dels 10Q La Cala, organitzada un any més pel Club Esportiu La Cala –i inclosa dins el calendari del circuit Running Series Terres de l'Ebre–, que va comptar amb 98 atletes participants. La cursa es va desenvolupar pels indrets més emblemàtics de la població, com ara el nucli urbà o el port Natural de l'Estany.

La cita es va veure marcada notablement per l'onada de calor que ha afectat el territori aquests dies, amb temperatures elevades, que l'organització no esperava en aquesta data. L'anècdota d'aquesta cursa va ser que «l'aigua es va esgotar, ja que tothom va haver d'hidratar-se molt, perquè no esperàvem ni la forta calor ni la forta humitat a primera hora del matí».

Ho comenta Mari Carme Frances, presidenta del Club Esportiu La Cala, que explica que «la gent va ser prudent i algun va plegar abans i, tot i que va haver-hi alguna incidència, la majoria va entrar a meta». A més destaca que «els tres primers atletes van fer un temps similar al de l'any anterior, igual que les dones, així que la cursa va ser molt ràpida».

Pel que fa als podis, el guanyador en categoria masculina va ser Xavier Ortin Font, de la Unió Runners Santa Bàrbara, amb un temps de 35:50. En segona posició va entrar Xavi Queral Forcadell, amb un temps 36:14, dels Fondistes Ampostins; i en tercera, Isidre Gas Colomé, de l'Ultra Runners Team, amb un temps de 36:28.

La guanyadora, en categoria femenina, va ser Paquita Giménez Roig, de l'Esquadra, amb un temps de 43:37. La segona Andrea Drago Canes, de l'Ultra Runners Team, amb un temps de 45:40; i en la tercera posició Laura Jiménez Sánchez, amb un temps de 47:34, de Paleo Delta Runners.
En els podis locals, el Club Esportiu La Cala va lliurar el masculí a Josep Carbajales Garcia i el femení a Ariadna Comes Escoda, ambdós membres del club d'atletisme local.


respostes a "98 atletes participen en la 10Q La Cala marcada..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 709,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 140
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007