250 participants a la Trailmar pel GR-92

07 . Nov, 2014 a les 09:58
per gfigueres a Ajuntament
2655 reproduccions
El guanyador, Kiko Martí, va invertir un temps de 1:12:02 en recórrer el tram de 16 Km entre l'Ampolla i l'Ametlla de Mar. David Morillo i Jordina Peña van ser els primers locals

Diumenge dia 2 de novembre va tenir lloc a l'Ametlla de Mar la primera edició de la Trailmar, cursa de mitja distància entre l'Ampolla i l'Ametlla de Mar que va transcórrer pel GR-92. Aquesta cursa, organitzada per Diversport en connivència amb l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, va comptar finalment amb 250 participants que van poder fer el recorregut en dos modalitats, la cursa de running competitiva i una modalitat walking o de marxa més tranquil·la.
Finalment, el primer en arribar a una ambientada i concorreguda meta, ubicada a la zona del port pesquer de l'Ametlla de Mar després d'haver sortit de la façana litoral de l'Ampolla, fou Kiko Martí que va necessitar un temps de 1:12:02 per completar els 16 quilòmetres de trajecte. El segon classificat fou Jose Antonio González amb 1:14:22 i en tercera posició va entrar amb 1:15:34.
El primer local fou David Morillo que va entrar en la 7a posició amb un temps de 1:16:59, seguit de Ramon José Chimeno, 11è amb 1:20:56 i en tercera posició Andreu Margalef que fou 16è amb 1:23:07.
Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora fou Judit Lamas que va entrar 25a a la general amb 1: 27:07, seguida de Marta Paulino, 52a amb 1:42:38 i en tercera posició la calera Jordina Peña amb 1:43:15. En la classificació d'atletes locals van seguir a Jordina Peña, Sara Vidal amb 1:59:28 i Sole Balfegó amb 2:12:25.

respostes a "250 participants a la Trailmar pel GR-92"