Màx: º C, mín: º C

En directe

L'Esport al nostre poble amb amb Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Dos alumnes de l'Escola participaran aquest dissabte a la final dels Jocs Florals Escolars

07 . Jun, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
2262 reproduccions
Aquest dissabte dos alumnes de quart de primària de l'Escola Sant Jordi, Mohammed i Laura, participaran a la final dels Jocs Florals Escolars a Barcelona. Els alumnes es van classificar ara fa uns dies a les finals territorials dels Jocs a Tortosa i és el primer cop que el centre participarà a la final nacional.

La tercera convocatòria dels Jocs Florals Escolars de Catalunya s'adreça als centres d'educació primària i també d'educació secundària obligatòria amb la finalitat d'estimular l'expressió escrita dels alumnes, aprofitant una tradició cultural ben arrelada a Catalunya que molts centres escolars de fet ja celebren als seus municipis o comarques.

Aquest curs escolar no és el primer que el centre de l'Ametlla de Mar arriba a una final després que fa uns dies l'alumna Yanice Virginius participés en la final del Certamen de Lectura en Veu Alta, en la categoria Timoners. Tot i no guanyar, des de l'Escola destaquen que arribar fins a la final ja és un bon exemple per mostrar la feina que s'està fent en l'aprenentatge i l'esforç de l'alumnat.


respostes a "Dos alumnes de l'Escola participaran aquest dis..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1017,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 184
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007