Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els pescadors del peix blau es mobilitzen després d'ajornar la vaga

08 . Abr, 2016 a les 13:25
per gfigueres a La notícia del dia
1134 reproduccions
"No ens deixeu morir". Aquest ha estat el clam de desenes de pescadors del peix blau que s'han concentrat aquesta setmana, després d'ajornar la vaga que tenien prevista, manifestar-se i explicar a la ciutadana la crisi que pateix el sector. Dilluns ho van fer davant la Confraria de Tarragona, on el seu president Esteve Ortiz, va llegir un manifest on reclamen un estudi biològic que determini les causes de la reducció de la mida i dels problemes de reproducció del seitó i de la sardina a les aigües del Golf de Sant Jordi.

Aquest manifest el van lliurar dimarts a la subdelegació del govern espanyol a Tarragona i dimecres als serveis territorials del Departament d'Agricultura. El sector de l'encerclament exigeix la implicació de la Generalitat, del Govern Espanyol i de la Unió Europea i que s'articulin ajudes econòmiques i socials per alleujar la situació dels mariners i els armadors mentre no s'identifiquen els factors d'aquesta crisi.

El president de la Confraria de Pescadors Sant Pere, Miquel Brull, explicava que "el fet de deixar les barques amarrades no fa més pressió que uns grups de treball per anar a demanar a les diferents administracions el què reclamem des de fa molt de temps". Tot i que els pescadors van veure oportú ajornar la vaga, avisen que no disposen de més marge i que les solucions han d'arribar de forma immediata.


respostes a "Els pescadors del peix blau es mobilitzen despr..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 648,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 17
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007